Milla

Busch Garden - Tampa

Publicerad 2014-03-16 12:54:05 i Bilder, Resor,

Tänkte fortsätta bjuda er på lite bilder från min USA resa jag gjorde i december 2013 till början av januari detta år. Besöket till Busch Garden gjorde vi någon innan nyår, har inte datumet i skrivandets stund direkt i huvudet. Men mysigt hade vi alla fall denna dag. Parken är så STOR att vi tog det lugnt och njöt av dagen medens vi gick omkring. Vi gick totalt runt parken två gånger och som ni kan se på bilderna så hade vi fantastiskt väder, hade shorts och en t-shirt på mig och eftersom jag inte hade någon keps så fick jag låna en av Tyler.

 
 
Kängururna tyckte det var ganska varmt så de tog skydd i skuggan och sov som Skallman. Inget kunde väcka dom, inte ens all turister och lokalbor som var där för att mata och titta på dom.
 
 
Titta på sköldpaddorna som helt enkelt njuter av värmen och den underbara solen.
 
Har inte sett en svartsvan sedan jag var i England på besök förra året :) Mycket vackra fåglar.
 
Om man hörde att vagnarna var på väg efter denna del av banan så var det bara att lägga benen på ryggen om man stod för nära, annars fick man sig helt enkelt en gratis dusch. Måste då säga att med avstådet jag hade fick jag en mycket fin bild, hade gärna åkt men feg som man är för berg och dalbanor så blev det inte av.
 
Alla som vet min KÄRLEK för tigrar kan inte ana hur mycket jag var i himmelriket då jag hittade de vitra tigrarna, blev som ett barn på nytt! Tog och gjorde ett vykort till mormor av denna bild och sände henne.
 
 
Om jag minns rätt så var detta indiska elefanter.
 
 
Gorillor är kanske inte mina favorit djur men herre gud vilken fin gård som de har! Tänk vad man kan göra för djuren för att få dom att trivas i den miljön som dom är i. Älskade denna plats, hade inte varit fel som en meditations plats.
 
 
Dessa papegojjor satt helt fritt mitt i parken och inspekterade alla som gick förbi deras träd. 
 
Vi tog ett break då vi hade gått runt parken ett varv, det tog ca två timmar för att vi tog våran tid, men det kändes inte som vi gjort det!
 
Omg tiger ungar :D ur gulliga och hade jag kunnat så hade jag tagit med alla tre hem! Kunde inte sluta titta på dom när de lekte,det såg så roligt ut och hela tiden höll deras mamma ett mycket vakande öga över dom.
 
 
 
 
 
 
Hyenorna lega all i skuggorna och sov då vi kom gående i deras område. 
 
 
Vi fick vara med då skötarna kastade mat till lejonen.
 
 Påminner mig om Ellie då hon kollade på en från sina gömställen hemma i Tylers lägenhet, awww nu saknar jag henne verkligen!
 
 
Mer giraffer :P hehe!
 
Då vi hittade dessa Surikater så vart jag ju så klart tvungen att uttrycka mig såhär! "Tyler jag har hittat Timon!"
 
 
Två trötta "barn" efter nästan 5 eller var det 6 timmars vandring med två eller tre breaks!
 

Om

Min profilbild

Camilla "Milla"

Hejsan alla glada bloggare och läsare! Jag heter Camilla men kallas av mina vänner för Milla. Jag är en glad 22 -årig tjej ifrån Luleå som lever mitt liv i detta nu. Spelar allt från fotboll till tv-spel eller så relaxar jag med en god bok eller hänger med mina kompisar eller är ute och rör på mig. Här kommer ni få följa mig och mitt liv och vad som händer runt omkring mig.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela