Milla

En liten blivande USK:as dagbok

Publicerad 2014-12-17 23:58:42 i Utbildning,

Pluggande och åter pluggande. 
Suttit x antal timmar med olika arbeten med lite vänner från skolan. Fått bort några uppgifter som är inlämnade, skönt att inte behöva tänka på dom något mer förrän man får svar om man måste komplittera något.
Håller tummar och tår för det.
Sitter i detta nu med massor av medicin uppgifter och försöker beta av en efter en, vilket går snabbare än vad jag trott. 
Förra veckan fick vi träna med selar, takflyftar och även att mata varandra. Kände då för att spela lite teater och försöka vara den elaka lilla tanten med lite krav på min vårdare, haha. Tror mina vänner tyckte det var ganska kul, i alla fall så tyckte jag det, man måste ju leva in sig lite i rollen som man har. 
Snart är det jul och det betyder att hela jullovet kommer gå åt till att studera medicin 1, plus vård och omsorg 1 då vi inte har några lektioner under jul veckorn. 
Bara att man ligger i och föröker få bort så mycket som det bara går, tyvärr så måte vissa saker ligga på is fram tills praktik veckorna. Men som tur man gjort bort grunden på en av dessa uppgifter så man bara behöver tänka på intervju delen. 
Nä nu ska jag åter gå till pluggandet och sura lite hur jobbiga CSN är! 
 
Cedric för någon vecka sedan då han tyckte att han skulle hjälpa mig med skolarbetet.
Idag fick han för sig att han skulle ligga med huvudet på tangentbordet då jag skrev. "Duktig" vovve!

Om

Min profilbild

Camilla "Milla"

Hejsan alla glada bloggare och läsare! Jag heter Camilla men kallas av mina vänner för Milla. Jag är en glad 22 -årig tjej ifrån Luleå som lever mitt liv i detta nu. Spelar allt från fotboll till tv-spel eller så relaxar jag med en god bok eller hänger med mina kompisar eller är ute och rör på mig. Här kommer ni få följa mig och mitt liv och vad som händer runt omkring mig.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela