Milla

Tankar och funderingar

Publicerad 2014-04-17 22:10:39 i Familj, Vänner,

Många tankar och funderingar har snurrat runt i huvudet sedan jag kom hem från Norge förra veckan på söndagen, men det känns som de mesta av allt som snurrat runt som i en mixer har börjat att lägga sig nu, men det är en del frågor som man alltid kommer att bära med som man redan vet svaret på, men endå inte kan ge upp för att man är egoistisk och i alla fall frågande. 
Tex det som snurrar runt är VARFÖR? 
Det är väl en normal fråga som många ställer sig några gånger i livet av olika anledningar. 
Jag frågar mig varför hon blev sjuk, varför just med den sjukdomen och varför en sådan varm hjärtad person vart tvungen att lämna oss alla. 
Detta är bara en del av det som bankar mig i huvudet speciellt då jag blir fundersam eller bara stirrar på något, eller att saknaden blir stor, något som påminner mig om henne eller om jag ser en bild av hennes glada ansikte. 

Att förlora sin bästa vän är tungt och speciellt en som man saknar att kunna berätta allt till. Finns saker som jag gärna vill berätta för henne och se henne le och skratta, men kanske även ge en lite visdomliga ord till ens ungdomliga hjärta för att hjälpa en på vägen. 
 
 
Gud, nu känner jag hur tårarna brinner i ögonen bara att skriva detta och lätta på mitt hjärta. 
Många som känner mig säger alltid att jag är positiv och glad och försöker se det postiva i allt, även det som är tungt och svårt. Men i detta nu så är saknaden efter min moster stor och jag kanske bär en liten mask över mina känslor för att dölja vad jag känner och mår i detta nu, men att veta att jag har underbara och stöttade vänner, familj och arbets kollegor får mig att må bra och känna mig bättre och bättre för varje dag som går. 
Tack så mycket till er alla! 
Vila i frid älskade Magga <3 
 

Om

Min profilbild

Camilla "Milla"

Hejsan alla glada bloggare och läsare! Jag heter Camilla men kallas av mina vänner för Milla. Jag är en glad 22 -årig tjej ifrån Luleå som lever mitt liv i detta nu. Spelar allt från fotboll till tv-spel eller så relaxar jag med en god bok eller hänger med mina kompisar eller är ute och rör på mig. Här kommer ni få följa mig och mitt liv och vad som händer runt omkring mig.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela