Milla

Flowes for you ♥

Publicerad 2012-06-30 13:56:53 i Allmänt,

Mamma och jag var i torsdags och fixad så att Steves familj fick en buket med blommar hem till sig. Känns som sagt svårt att komma över allt då man känner sig ensam här, men jag har underbara vänner och en underbar familj som hjälper mig genom allt detta. Och det är jag så tacksam för ♥

Pratade med Steves pappa och syster igår och de tackade oss för blommorna som vi sänt dem. Blev mycket glad att de gillade blommorna. Kommer gå till InterFlora fler gånger om jag ska sända blommor till någon. Mycket trevlig och bra personal som jobbar där. Rekommenderar dem starkt!

Tagit ett snabbt break i min städning för att skriva lite. Snart kommer Lina med bussen. Ska bli skönt att hon kommer hit så att man får annat att tänka på i ca en vecka.

Saknar dig Steve ♥ R.I.P vännen ♥

Detta är en av bildena som Steve tog av mig då han var här på besök, Kommer aldrig glöma då han var här. Saknar dig 

Om

Min profilbild

Camilla "Milla"

Hejsan alla glada bloggare och läsare! Jag heter Camilla men kallas av mina vänner för Milla. Jag är en glad 22 -årig tjej ifrån Luleå som lever mitt liv i detta nu. Spelar allt från fotboll till tv-spel eller så relaxar jag med en god bok eller hänger med mina kompisar eller är ute och rör på mig. Här kommer ni få följa mig och mitt liv och vad som händer runt omkring mig.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela